Mi jih že prakticiramo, pa vi?

1.Smoothie iz banane in arašidovega masla
Napitki so odlična malica za vsak čas v dnevu. Zmešajte 1 zamrznjeni banani, 2 žlici arašidovega masla, 1 skodelico mandljevega mleka in nekaj ledenih kock. Če boste ta napitek spili za zajtrk,     ga hranite v tesni posodi, še posebej če si ga boste odnesli zraven v telovadnico ali pa si ga boste odnesli zraven na delo. Nasvet: Dodajte malo najljubše čokolade za popestritev okusa ali pa       proteine, v kolikor vam bo napitek služil za regeneracijo po telovadbi.

2. Müsli iz goji jagod, mandljev in vanilijevega mleka
Vse suhe sestavine pomešajte in si privoščite odličen zajtrk bogat z antioksidanti, vitaminčki in minerali.

3. Muffin iz jajčk
Končno mafin brez odvečnih ogljikovih hidratov. Navsezadnje pa so tudi sila preprosti za pripravo. Ubijte 10 jajčk, ¼ narezane čebule, 3 porcije špinače, 1 bučko, papriko (narezano), ter 4 (ali več) rezin odličnega pršutka. Pomešajte. Mešanico porazdelite po modelih za mafine in jih pečite 20-25 minut na 170°C.

4. PBB&C zajtrk!
Zakaj PBB&C? Prvi del PB je postavljen za arašidovo maslo, drugi B stoji za banano, C pa za chia semena! Super hrana je odlična predvsem za zajtrke, saj telo na tak način zapolnimo z vsemi potrebnimi makro nutrienti. Kako pripraviti? Na kruh namažite arašidovo maslo, banano narežite na kolobarčke in kot zaključek posujte z chia semeni. Ali ste vedeli, da chia semena vsebujejo kar 6 krat več kalcija kot mleko.

5. Sendvič iz jajčk!
Ali sploh poznate koga, ki ne mara jajčk? Ste kdaj pomislili na sendvič z jajčki? Če ne, je potem jutri skrajni čas, da poskusite. Potrebujete 1 porcijo špinače (opcija), 2 popečeni jajčki, kruh in malo soli. Pripravite toast . Dodajte rezinico ali pa dve vam najljubšega sirčka. Za zaključek pa dodajte pripravljena popečena jajčka. Uživajte!

Iščete odlično ponudbo goji jagod, kjer za odlično ceno prejmete kar 3 paketke? Potem boste tukaj našli ta pravo ponudbo za vas.

Goji jagode 3 komdi skupaj

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here